Big Brother VIP Kosovabig brother vip kosova liveBig Brother VIP Kosova Live nga cilado nga pajisjet tuaja inteligjente, ju mund ta shikoni këtu.

Poashtu edhe ne ArtMotion Live dhe Klan Kosova Live

Big Brother po rikthehet, kësaj radhe në “Klan Kosova”, ku do të marrin pjesë shumë personazhe të njohur.

Patenten për ekzekutimin e kësaj ekstravagante i ka blerë Klan Kosova.

Studiot dhe lokacionet ku do të qëndrojnë yjet e sezonit të parë të “Big Brother VIP Kosova” janë gati për të shkuar.

Pas nëntë sezonesh, Big Brother në Shqipëri ka pasur sukses të jashtëzakonshëm. Kjo dihet sepse sezonet që ka gjeneruar në vitet e mëparshme kanë qenë të suksesshme.

Ne bëjmë përpjekje që të transmetojmë Big Brother VIP Kosova Live sa herë që është e mundur për këtë arsye.

Pjesa më e madhe e popullatës është e etur të mësojë se si do të bëjnë VIP-at përballë kamerave të vazhdueshme.

Përfshirja e personazheve VIP është një tjetër faktor. Disa shikues mund të kenë edhe një VIP të preferuar, ose ndoshta do të ishte më e saktë të thoshin idhullin e tyre, në këtë reality show. Pra, ku është më mirë se këtu për të parë Big Brother VIP Kosova Live për 24 orë?

Përtej kufijve kombëtarë, Big Brother VIP Kosova pritet të jetë një hit.

Popullsia e përgjithshme parashikon të shoqërohet nga VIP për një sërë arsyesh, duke përfshirë:

A do ta kenë të thjeshtë të qëndrojnë aktivë në prani të kamerave? A do të jenë në gjendje të ndryshojnë me mjedisin? Sa kohë mund ta mbajnë veten të përmbajtur atje pa nisur një grindje apo diçka tjetër?

Me pak fjalë, të gjithë janë të interesuar të zbulojnë se kush do të arrijë të tërheqë vëmendjen e publikut dhe të dalë fitimtar nga “Big Brother VIP Kosova”.