Afërdita Paqarada pjesë e Big Brother VIP Kosova? (VIDEO) – Privé

Lart e poshtë po përflitet se ish-missi shqiptar, Afërdita Paqarada do të jetë pjesë e Big Brother VIP Kosova.

Megjithatë, jo si banore, por si opinioniste.

Por a është kjo e vërtetë?

Afërdita iu ka përgjigjur kësaj pyetjeje dhe shumë të tjerave në 60 sekondat e Prives të cila assesi nuk duhet humbur.